Neem het stuur zelf in handen

Holdamstraat 3, 9170 Sint Gillis Waas
e-mail · website · Facebook

Zelf een project starten

/

Tijdens de dagbesteding begeleiden we volwassenen die nood hebben aan een zorgvraag één of meerdere dagen per week. De zorggast werkt er samen met anderen, volgens zijn of haar persoonlijke ontwikkeling en met gepaste nabijheid van ervaren begeleiders. We zoeken samen een geschikte dagtaak voor de zorggast naar eigen mogelijkheden en interesses. Het tempo bepaalt de zorggast zelf, zonder druk. 

Daarnaast hebben we ook een vrijetijdsbesteding voor kinderen met een beperking vanaf 6 jaar.  Hierbij bieden we activiteiten in kleine groepen aan, zodat er voldoende begeleiding en aandacht is voor elk kind.  We werken zoveel mogelijk met natuurlijke, kwalitatieve materialen en stellen het proces en het samen be-leven voorop. 

Wat bieden we zoal aan op vzw Holdamhoeve:

We hebben een crea-atelier, keukenatelier, werkatelier, moestuin, neerhofdieren, …

We zijn bij het VAPH als groene zorg initiatief geregistreerd, zodoende kunnen we volwassenen en kinderen ontvangen met een PVB of een PAB.

Onze zorgboerderij is een plek waar je jezelf kan, waar je je talenten kan inzetten en plezier kan beleven in het werk of de hobby die je doet.

 

Maak kennis met GiPSo,
kom naar een bijeenkomst in je buurt
en ontdek nieuwe mogelijkheden voor jouw kind.

kalender