Neem het stuur zelf in handen

We wisten al lang wat we wilden, maar bij wie konden we terecht? Hoe beginnen we eraan? Mensen schrokken van ons idee en zeiden “dat gaat toch niet lukken”, maar ik bleef ervan overtuigd dat dat moest lukken. Tot we kennis maakten met GiPSo.  Dat was de organisatie die we nodig hadden...

Anne-Marie Vermeulen

Volledige getuigenis

We wisten al lang wat we wilden, maar bij wie konden we terecht? Hoe beginnen we eraan? Mensen schrokken van ons idee en zeiden “dat gaat toch niet lukken”, maar ik bleef ervan overtuigd dat dat moest lukken. Tot we kennis maakten met GiPSo.  Dat was de organisatie die we nodig hadden. We hebben hen toen aangesproken met de vraag: hoe beginnen we daaraan? “Het is heel eenvoudig, zeiden ze, we willen jullie helpen, maar zorg eerst dat je een groep hebt. Dan ben ik allerlei instanties beginnen aanschrijven, kvg en dergelijke. Uiteindelijk is mijn verhaal bij de krant terecht gekomen die dat gepubliceerd hebben. Binnen de week zaten we al met vier ouders aan tafel. De volgende zes maand hebben wij dan regelmatig vergaderd. Ik belde regelmatig naar de coach GiPSo, die zei: “zorg dat de neuzen in dezelfde richting te zetten. Probeer de mensen uit te leggen wat je van plan bent en dat je een engagement aangaat voor zoveel jaren."

Anne-Marie Vermeulen

locatie in de buurt van Lokeren , Lokeren
e-mail · website · Facebook

Zelf een project starten

/

Het doel is om er voor te zorgen dat onze kinderen in een eigen huis met de nodige begeleiding zo zelfstandig mogelijk kunnen wonen.

Maak kennis met GiPSo,
kom naar een bijeenkomst in je buurt
en ontdek nieuwe mogelijkheden voor jouw kind.

kalender