Neem het stuur zelf in handen

Jan Mulsstraat 130, 1853 Strombeek-Bever
e-mail · website · Facebook

Zelf een project starten

/

vzw N.J.A.M. Is een kleinschalig privé initiatief waar zes jongvolwassenen met een mentale beperking en/of autisme na hun schoolloopbaan doorheen de dag diverse activiteiten en therapieën aangeboden kunnen krijgen.

De dagbesteding gaat door van maandag tot vrijdag van 8u30 tot 17u.

In overleg met de gebruikers, diens verantwoordelijken, de orthopedagoge en het opvoedend personeel worden per gebruiker doelen opgesteld, rekening houdend met ieders eigenheid, ritme en mogelijkheden.

Via het gedifferentieerd aanbod van activiteiten en vorming worden de gebruikers geprikkeld en gestimuleerd zodat hun zelfredzaamheid verder kan toenemen naar een zo autonoom mogelijk leven en zij zich maximaal kunnen integreren in de maatschappij.

Het enthousiaste en ervaren begeleidingsteam bestaat uit een orthopedagoge, 2 begeleiders en een therapeute. Verder is er een fijne samenwerking met Solidariteit voor het Gezin.

De gebruikers betalen via hun persoonsvolgende financiering en inkomenvervangende-/integratietegemoetkoming een bijdrage aan Villa N.J.A.M. als deelname in de kosten.

Maak kennis met GiPSo,
kom naar een bijeenkomst in je buurt
en ontdek nieuwe mogelijkheden voor jouw kind.

kalender