Neem het stuur zelf in handen

Kwakkelstraat 93, 9190 Stekene
e-mail · website · Facebook

Zelf een project starten

/

Wij vertrekken vanuit een holistisch beeld waar de mens slechts een deel van alles is. Door de verbinding aan te gaan met jezelf, de natuur en de dieren op de locatie ga je terug dichter bij jezelf komen. En naar je kern. Via kruisbestuiving leer je jezelf en andere kennen, de natuur te (her)ontdekken en alles wat leeft op een bewustere manier te (h)erkennen. Een plaats waar rust, en vertrouwen op de eerste plaats komen.

Uiteraard staat NatHumAni ook voor een ecologische en duurzame aanpak wat betreft de biodiversiteit. Daarnaast wil NatHumAni plantaardige voeding als alternatief aanbieden en de bewustheid hieromtrent vergroten. Tevens met een sociaal- maatschappelijke functie met alsook een autismevriendelijke en rolstoeltoegankelijke omgeving.

Wij bieden ondersteuning met een zinvolle dag invulling aan iedereen die actief of passief wil vertoeven in een groene omgeving, met dieren om zich heen. Elke zorgvraag wordt individueel bekeken en samen zien wij wat NatHumAni voor u of jullie zou kunnen betekenen. Dit gaat door in een kleine groep van max.3 personen. Meer informatie is te vinden op www.nathumani.be

 

Maak kennis met GiPSo,
kom naar een bijeenkomst in je buurt
en ontdek nieuwe mogelijkheden voor jouw kind.

kalender