Neem het stuur zelf in handen

Maandag, 12 september 2022, 20:00u.

In samenwerking met Escalante vzw

Schrijf je in

Een eerst kennismaking

Deze infoavonden zijn een eerste contactmoment: we leggen uit hoe een project er kan uitzien en wat we met GiPSo voor jou kunnen betekenen in het realiseren ervan.

We organiseren deze avonden zoveel als mogelijk samen met een project dat door ons begeleid wordt. Dat geeft ons de mogelijkheid om mensen met ervaring aan het woord laten. Zij zijn het best geplaatst om je wegwijs te maken in de droom die je wil realiseren. In hun verhaal vind je zeker inspiratie en houvast.

Deze avond zal in samenwerking met Escalante vzw uit Mortsel georganiseerd worden.

Escalante vzw wil de droom waarmaken van een groep van 10 jongvolwassenen met een mentale beperking om (zo) zelfstandig (mogelijk) te kunnen wonen. In het najaar van 2020 openden zij in Mortsel hun deuren. Een 'gewoon' huis in een 'gewone'staat, vlakbij openbaar vervoer en winkels zodat de bewoners van daaruit gemakkelijk op hun werk geralken of hun hobbies beoefenen. Vrijheid geven, kansen scheppen, ondersteuning bieden, gewoon zijn. Meer over Escalante tijdens deze online infoavond.

Kan je je niet vrijmaken op de geplande datum? Geef je e-mailadres op. Zodra er nieuwe infoavonden gepland zijn, laten we het je weten.