Neem het stuur zelf in handen

Nog geen datum gepland

Er werd nog geen datum vastgelegd voor een volgende infoavond. Geef je e-mailadres op. We sturen je een bericht zodra we nieuwe data gepland hebben.

Een eerst kennismaking

Deze infoavonden zijn een eerste contactmoment: we leggen uit hoe een project er kan uitzien en wat we met GiPSo voor jou kunnen betekenen in het realiseren ervan.

We organiseren deze avonden zoveel als mogelijk samen met een project dat door ons begeleid wordt. Dat geeft ons de mogelijkheid om mensen met ervaring aan het woord laten. Zij zijn het best geplaatst om je wegwijs te maken in de droom die je wil realiseren. In hun verhaal vind je zeker inspiratie en houvast.

Deze avond zal in samenwerking met vzw Bijs georganiseerd worden.

Bijs is een groep enthousiaste, hardwerkende ouders van kinderen met een verstandelijke en/of motorische handicap die een zorgwoning opgericht hebben in Sint-Niklaas, kleinschalig en zo familiair mogelijk zowel wat betreft de inrichting, als de sfeer, als de volledige aanpak van het hele project. De kinderen wonen samen, maar de ouders zijn steeds van nabij betrokken. Meer over Bijs tijdens deze online infoavond.

Kan je je niet vrijmaken op de geplande data? Geef je e-mailadres op. Zodra er nieuwe infoavonden gepland zijn, laten we het je weten.